Om CAMOCAMO Electronic (Xiamen) Co, Ltd är en professionell leverantör som erbjuder kundanpassade kablar, selar tråd och kablage samt precisionstillverkade gjutverktyg för plastformar. Våra produkter används inom många tillämpningsområden, såsom: fordon, medicin, soenergi, järnväg, industriautomation osv. Alla kablar är UL-godkända och följer RoHS- direktivoch är TÜV certifiera. Vi är inte bara en kvalificerad OEM-samarbetare, utan också en leverantör av råvaror för ledningar, kablar, kontakter, uttag och andra relaterade komponenter.

Vi arbetar strategiskt i ett långsiktigt perspektiv tillsammans med noga utvalda producenter av kablage och verktyg för plastprodukter, detta för att kunna leverera kvalificerade skräddarsydda lösningar till våra kunder. För att försäkra våra kunder att de får en bra service i en öppen miljön börjar vi att involvera oss i olika uppdrag från R & D, material inköp, prototypen process osv och sedan i produktion, kvalitetskontroll, logistik och även efter service.

CAMO arbetar för närvarande i Xiamen, som är en mycket vacker och modern stad vid den sydöstra kusten av Kina. Du är varmt välkommen att besöka oss.

Copyright © 2012-2014 CAMO Technology Co., Ltd. All rights reserved